De data over Advocatenkantoor R.H.J. Koopmans inzien? Weten wat een kundige advocaat kan betekenen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Soorten advocaten

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Advocatenkantoor R.H.J. Koopmans data

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor R.H.J. Koopmans. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 30201622 het KVK nummer van Advocatenkantoor R.H.J. Koopmans is. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-01-2005.