De data over Advocatenkantoor R.B. Ester bekijken? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor je? Kom er nu achter!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Tarieven

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Kosten variëren tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Informatie over Advocatenkantoor R.B. Ester

Je wil misschien extra info over Advocatenkantoor R.B. Ester. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 09190803 het KVK nummer van Advocatenkantoor R.B. Ester is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-05-1999.