Aan het zoeken extra informatie over Advocatenkantoor Rasul? Weten wat een kundige advocaat kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Kosten liggen tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Advocatenkantoor Rasul data

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor Rasul. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 66300924 het KVK nummer van Advocatenkantoor Rasul betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-07-2016.