Alle data over Advocatenkantoor Quindt bekijken? Ontdek wat een kundig advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Kosten

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Tarieven variëren tussen de € 120 en € 200.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijslast verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Soorten advocaten

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Quindt. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 67584071 het KVK nummer van Advocatenkantoor Quindt is. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-01-2017.