Alle data over Advocatenkantoor Prickartz inzien? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Tarieven liggen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijs verzamelen

Advocatenkantoor Prickartz gegevens

Je wil wellicht meer info over Advocatenkantoor Prickartz. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 14108522 het KVK nummer van Advocatenkantoor Prickartz betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-01-2009.