De gegevens over Advocatenkantoor Plantenga bekijken? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan doen voor jou? Kom er nu achter!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Vakgebieden

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Kosten

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Prijzen variëren tussen de € 110 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Advocatenkantoor Plantenga data

Je wil misschien meer informatie over Advocatenkantoor Plantenga. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 54120365 het KVK nummer van Advocatenkantoor Plantenga betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 14-12-2011.