Op zoek naar additionele info over Advocatenkantoor Pieters? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Advocatenkantoor Pieters informatie

Je wil wellicht meer info over Advocatenkantoor Pieters. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 14110390 het KVK nummer van Advocatenkantoor Pieters betreft. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 30-11-1988.

Tarieven

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Tarieven variëren tussen de € 120 en € 200.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Vakgebieden

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;