De gegevens over Advocatenkantoor Pien Winkens inzien? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Informatie over Advocatenkantoor Pien Winkens

Je wil misschien meer info over Advocatenkantoor Pien Winkens. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 73890650 het KVK nummer van Advocatenkantoor Pien Winkens is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-02-2019.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 210.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;