Alle data over Advocatenkantoor Parramore B.V. bekijken? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan doen voor jou? Kom er nu achter!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra informatie over Advocatenkantoor Parramore B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 33178516 het KVK nummer van Advocatenkantoor Parramore B.V. is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-01-1987.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven variëren tussen de € 120 en € 190.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;