Op zoek naar extra informatie over Advocatenkantoor Oor? Kom erachter wat een uitstekende advocaat voor je kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Advocatenkantoor Oor informatie

Je wil wellicht extra info over Advocatenkantoor Oor. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 37153223 het KVK nummer van Advocatenkantoor Oor betreft. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-06-2004.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;