De gegevens over Advocatenkantoor Olf Praamstra bekijken? Kom erachter wat een uitstekende advocaat voor je kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor Olf Praamstra. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 74593358 het KVK nummer van Advocatenkantoor Olf Praamstra betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 15-04-2019.