Op zoek naar additionele informatie over Advocatenkantoor Oldenburg? Ontdek wat een uitstekende advocaat voor jou kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Oldenburg. Dat kan! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 34326283 het KVK nummer van Advocatenkantoor Oldenburg is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-10-2003.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven variëren tussen de € 100 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Vakgebieden

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;