Alle data over Advocatenkantoor Niesten bekijken? Weten wat een kundige advocaat kan doen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Advocatenkantoor Niesten gegevens

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Niesten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 59278277 het KVK nummer van Advocatenkantoor Niesten is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-09-2013.

Tarieven

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;