Alle gegevens over Advocatenkantoor Neijndorff bekijken? Weten wat een kundige advocaat kan doen voor je? Ontdek het nu!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Advocatenkantoor Neijndorff gegevens

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor Neijndorff. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 68258186 het KVK nummer van Advocatenkantoor Neijndorff betreft. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 09-03-2017.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Althans, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;