Aan het zoeken additionele informatie over Advocatenkantoor Neefjes? Kom erachter wat een ervaren advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor Neefjes. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 37147364 het KVK nummer van Advocatenkantoor Neefjes is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-04-2008.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Tenminste, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;