Alle data over Advocatenkantoor Mrs. Zijlstra & Cliteur inzien? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Soorten advocaten

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra info over Advocatenkantoor Mrs. Zijlstra & Cliteur. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 34369500 het KVK nummer van Advocatenkantoor Mrs. Zijlstra & Cliteur is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-06-1994.