Op zoek naar additionele info over Advocatenkantoor Mrs. Van Dorsten & Johannsen? Weten wat een kundige advocaat kan doen voor je? Kom er direct achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijs bijeen zamelen

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor Mrs. Van Dorsten & Johannsen. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 34331450 het KVK nummer van Advocatenkantoor Mrs. Van Dorsten & Johannsen is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-07-2008.