De gegevens over Advocatenkantoor Mrs. Strijbosch & Strijbosch inzien? Weten wat een goede advocaat kan betekenen voor jou? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Advocatenkantoor Mrs. Strijbosch & Strijbosch gegevens

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor Mrs. Strijbosch & Strijbosch. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 17239901 het KVK nummer van Advocatenkantoor Mrs. Strijbosch & Strijbosch betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-01-1983.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Prijzen liggen tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;