Alle gegevens over Bongers en Bongers Advocaten bekijken? Kom erachter wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Vakgebieden

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Bongers en Bongers Advocaten gegevens

Je wil wellicht meer weten over Bongers en Bongers Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 8178129 het KVK nummer van Bongers en Bongers Advocaten is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-07-1978.