Op zoek naar extra informatie over Advocatenkantoor Mr. Visser? Weten wat een kundige advocaat kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra informatie over Advocatenkantoor Mr. Visser. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 32142438 het KVK nummer van Advocatenkantoor Mr. Visser is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-09-1995.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Tarieven variëren tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;