Aan het zoeken meer informatie over Advocatenkantoor mr. T.O. Sohansingh? Kom erachter wat een kundige advocaat voor je kan betekenen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra informatie over Advocatenkantoor mr. T.O. Sohansingh. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 34322814 het KVK nummer van Advocatenkantoor mr. T.O. Sohansingh betreft. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-12-2006.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Specialismen

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;