Aan het zoeken extra informatie over Advocatenkantoor Mr. Ten Berge? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Kom er direct achter!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Prijzen

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Tarieven variëren tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • bewijs verzamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Informatie over Advocatenkantoor Mr. Ten Berge

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor Mr. Ten Berge. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 30281455 het KVK nummer van Advocatenkantoor Mr. Ten Berge betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 22-09-1982.