De gegevens over Advocatenkantoor mr. Stoof bekijken? Kom erachter wat een goed advocatenkantoor voor jou kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Tarieven

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra informatie over Advocatenkantoor mr. Stoof. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 59210680 het KVK nummer van Advocatenkantoor mr. Stoof betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-11-2013.