De gegevens over Advocatenkantoor mr S.E. van der Meer B.V. inzien? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Advocatenkantoor mr S.E. van der Meer B.V. gegevens

Je wil wellicht meer informatie over Advocatenkantoor mr S.E. van der Meer B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 58461361 het KVK nummer van Advocatenkantoor mr S.E. van der Meer B.V. betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 26-07-2013.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Tarieven liggen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;