Op zoek naar meer informatie over Advocatenkantoor Mr. P.A. van der Waal? Weten wat een goed advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het nu!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Specialismen

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Informatie over Advocatenkantoor Mr. P.A. van der Waal

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Mr. P.A. van der Waal. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 51507935 het KVK nummer van Advocatenkantoor Mr. P.A. van der Waal is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-01-1993.