Alle gegevens over Advocatenkantoor Mr. M.R. Mantz bekijken? Weten wat een uitstekende advocaat kan doen voor je? Kom er direct achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Prijzen liggen tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra info over Advocatenkantoor Mr. M.R. Mantz. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 27367503 het KVK nummer van Advocatenkantoor Mr. M.R. Mantz is. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 04-10-1979.