Op zoek naar extra informatie over Advocatenkantoor Mr. J.W. Prinsen? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Advocatenkantoor Mr. J.W. Prinsen data

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Mr. J.W. Prinsen. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 24451277 het KVK nummer van Advocatenkantoor Mr. J.W. Prinsen is. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 28-07-1976.