De gegevens over Advocatenkantoor mr. Joan A. Younge inzien? Ontdek wat een goede advocaat voor je kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Advocatenkantoor mr. Joan A. Younge gegevens

Je wil misschien extra informatie over Advocatenkantoor mr. Joan A. Younge. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 51087596 het KVK nummer van Advocatenkantoor mr. Joan A. Younge is. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-01-1982.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Specialismen

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;