Alle data over Advocatenkantoor Mr. J.G. Pherai inzien? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan doen voor je? Kom er direct achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Informatie over Advocatenkantoor Mr. J.G. Pherai

Je wil wellicht extra info over Advocatenkantoor Mr. J.G. Pherai. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 27373303 het KVK nummer van Advocatenkantoor Mr. J.G. Pherai is. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 06-01-1995.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;