Op zoek naar additionele informatie over Advocatenkantoor Mr. J.C.A. van Tol? Kom erachter wat een goed advocatenkantoor voor je kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Informatie over Advocatenkantoor Mr. J.C.A. van Tol

Je wil misschien extra informatie over Advocatenkantoor Mr. J.C.A. van Tol. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 27330155 het KVK nummer van Advocatenkantoor Mr. J.C.A. van Tol betreft. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 17-01-1997.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 200.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijs bijeen zamelen

Specialismen

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;