Op zoek naar additionele informatie over Advocatenkantoor mr. Jacqueline van den Biggelaar B.V.? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Vakgebieden

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Kosten

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Tarieven variëren tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra informatie over Advocatenkantoor mr. Jacqueline van den Biggelaar B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 18060315 het KVK nummer van Advocatenkantoor mr. Jacqueline van den Biggelaar B.V. betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-08-2000.