De gegevens over Advocatenkantoor Mr. I.P. Rietveld inzien? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijs verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Advocatenkantoor Mr. I.P. Rietveld informatie

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor Mr. I.P. Rietveld. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 09199403 het KVK nummer van Advocatenkantoor Mr. I.P. Rietveld betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-06-2009.