De data over Advocatenkantoor Mr. G.W.M. Janssen bekijken? Weten wat een goede advocaat kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Althans, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Tarieven liggen tussen de € 120 en € 200.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijs verzamelen

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Advocatenkantoor Mr. G.W.M. Janssen gegevens

Je wil misschien extra informatie over Advocatenkantoor Mr. G.W.M. Janssen. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 30253164 het KVK nummer van Advocatenkantoor Mr. G.W.M. Janssen is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-04-1994.