Alle data over Advocatenkantoor mr. F. Ettaia bekijken? Kom erachter wat een goed advocatenkantoor voor je kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Tarieven

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Tarieven liggen tussen de € 100 en € 210.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Advocatenkantoor mr. F. Ettaia data

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor mr. F. Ettaia. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 53503341 het KVK nummer van Advocatenkantoor mr. F. Ettaia betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-09-2011.