Alle data over Advocatenkantoor Mr. E.Th.M. van Asten bekijken? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra info over Advocatenkantoor Mr. E.Th.M. van Asten. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 30254012 het KVK nummer van Advocatenkantoor Mr. E.Th.M. van Asten is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 07-06-1983.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;