Op zoek naar meer informatie over Advocatenkantoor Mr. E.M.J. van Nieuwenhuizen? Ontdek wat een goede advocaat voor je kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Tenminste, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Kosten variëren tussen de € 120 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Advocatenkantoor Mr. E.M.J. van Nieuwenhuizen informatie

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Mr. E.M.J. van Nieuwenhuizen. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 34367512 het KVK nummer van Advocatenkantoor Mr. E.M.J. van Nieuwenhuizen is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-10-1984.