Alle data over Advocatenkantoor mr. E. Lievens B.V. inzien? Weten wat een kundige advocaat kan betekenen voor jou? Kom er nu achter!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Specialismen

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Advocatenkantoor mr. E. Lievens B.V. data

Je wil misschien extra informatie over Advocatenkantoor mr. E. Lievens B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 27159214 het KVK nummer van Advocatenkantoor mr. E. Lievens B.V. is. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 29-03-1996.