De data over Advocatenkantoor Mr. Drs. G.A.C. Beckers inzien? Weten wat een ervaren advocaat kan betekenen voor je? Kom er nu achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter veel voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Mr. Drs. G.A.C. Beckers. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 14110737 het KVK nummer van Advocatenkantoor Mr. Drs. G.A.C. Beckers is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 25-06-1998.