Aan het zoeken additionele informatie over Advocatenkantoor Mr A.Th. de Haan? Weten wat een uitstekende advocaat kan doen voor je? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven liggen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Informatie over Advocatenkantoor Mr A.Th. de Haan

Je wil misschien extra informatie over Advocatenkantoor Mr A.Th. de Haan. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 61070297 het KVK nummer van Advocatenkantoor Mr A.Th. de Haan is. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 08-07-2014.