Aan het zoeken additionele informatie over Advocatenkantoor mr. A.M. van Steenes? Ontdek wat een goede advocaat voor jou kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer info over Advocatenkantoor mr. A.M. van Steenes. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 68132123 het KVK nummer van Advocatenkantoor mr. A.M. van Steenes betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-03-2017.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Prijzen variëren tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;