De gegevens over Advocatenkantoor mr. A.D. Kloosterman B.V. bekijken? Weten wat een uitstekende advocaat kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • bewijs verzamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Vakgebieden

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Advocatenkantoor mr. A.D. Kloosterman B.V. data

Je wil misschien extra informatie over Advocatenkantoor mr. A.D. Kloosterman B.V.. Dat kan! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 52450201 het KVK nummer van Advocatenkantoor mr. A.D. Kloosterman B.V. betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 31-03-2011.