Op zoek naar additionele info over Advocatenkantoor Mr. A. Carli? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Advocatenkantoor Mr. A. Carli gegevens

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Mr. A. Carli. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 14111160 het KVK nummer van Advocatenkantoor Mr. A. Carli betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-01-1996.

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven liggen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;