Op zoek naar extra informatie over Advocatenkantoor Meijers? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over Advocatenkantoor Meijers

Je wil wellicht meer info over Advocatenkantoor Meijers. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 24486902 het KVK nummer van Advocatenkantoor Meijers is. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-08-1992.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Uurtarieven variëren tussen de € 120 en € 210.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;