Alle gegevens over Advocatenkantoor Meerman-Padt B.V. inzien? Weten wat een ervaren advocaat kan betekenen voor jou? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Kosten

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Kosten variëren tussen de € 110 en € 210.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Advocatenkantoor Meerman-Padt B.V. informatie

Je wil wellicht meer informatie over Advocatenkantoor Meerman-Padt B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 34099959 het KVK nummer van Advocatenkantoor Meerman-Padt B.V. is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-04-1990.