De data over Advocatenkantoor M.C. de Jong bekijken? Weten wat een uitstekende advocaat kan doen voor je? Kom er nu achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over Advocatenkantoor M.C. de Jong

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor M.C. de Jong. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 24492177 het KVK nummer van Advocatenkantoor M.C. de Jong betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-12-2006.