Aan het zoeken meer info over Advocatenkantoor M.A.W. Ketelaars? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan doen voor je? Ontdek het nu!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Kosten lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Soorten advocaten

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Advocatenkantoor M.A.W. Ketelaars informatie

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor M.A.W. Ketelaars. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 17228536 het KVK nummer van Advocatenkantoor M.A.W. Ketelaars betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-07-2008.