Alle data over Advocatenkantoor Marlies Kikken inzien? Ontdek wat een kundig advocatenkantoor voor jou kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Advocatenkantoor Marlies Kikken gegevens

Je wil wellicht meer informatie over Advocatenkantoor Marlies Kikken. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 52012549 het KVK nummer van Advocatenkantoor Marlies Kikken is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-02-2011.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Tarieven variëren tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Specialismen

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;