Op zoek naar additionele informatie over Advocatenkantoor Maas? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor Maas. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 14124203 het KVK nummer van Advocatenkantoor Maas is. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-11-2004.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • bewijs verzamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;