Op zoek naar additionele informatie over Advocatenkantoor Luckens Van der Laan? Weten wat een uitstekende advocaat kan doen voor jou? Kom er direct achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Prijzen

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Tarieven liggen tussen de € 120 en € 200.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

Advocatenkantoor Luckens Van der Laan data

Je wil wellicht extra info over Advocatenkantoor Luckens Van der Laan. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 64988236 het KVK nummer van Advocatenkantoor Luckens Van der Laan is. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 11-01-2016.