De gegevens over Advocatenkantoor Lopes Lima inzien? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor je? Kom er nu achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Informatie over Advocatenkantoor Lopes Lima

Je wil wellicht meer informatie over Advocatenkantoor Lopes Lima. Dat kan! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 58616748 het KVK nummer van Advocatenkantoor Lopes Lima betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 02-09-2013.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;